Grote Maten Herenkleding

Hope Special Sizes uit Amsterdam heeft zich gespecialiseerd in grote maten kleding voor de lange en brede mannen. Wij willen ons van anderen onderscheiden door net wat meer service, kwaliteit en expertise te bieden voor deze specifieke doelgroep. Dat alles gecombineerd met een betaalbare prijs.

Grote Maten vrijetijdskleding

Ook voor uw vrijetijdskleding bent u bij Hope Special Sizes aan het juiste adres. U wilt toch ook comfortabele kleding, maar toch trendy of modern? We helpen u graag met persoonlijk advies voor het kiezen van de juiste kleding voor de herfst en winter . Onze herfst/winter collectie is onlangs binnengekomen, dus kom eens langs aan de Prinsengracht 182 in Amsterdam.

Zakelijke collectie

Binnen onze huidige collectie bieden we voor de stijlvol geklede man ook een zakelijke collectie. Wij hebben een ruim aanbod van diverse grote maten kostuums, pantalons en colberts.

Grote Maten Sportieve kleding

Op zoek naar sportieve kleding maar heeft u lange of grote maten nodig? Bij Hope Special Sizes bent u aan het juiste adres. Voor heren bieden we in alle maten de juiste sportieve kleding zodat u bij ons altijd kunt slagen. Moeite met kiezen? Geen probleem, we helpen u met het kiezen van de juiste kleding en nemen speciaal voor u de tijd!

Neem contact op!

Heeft u vragen over ons assortiment of collectie? Wilt u weten wat wij momenteel op voorraad hebben of heeft u andere vragen? Bel dan geheel vrijblijvend naar 020-6274913 en we helpen u graag!

Hope Special Sizes
Prinsengracht 182 WK
1016 HB Amsterdam
Tel nr: 020-6274913
E-mail: info@hopespecialsizes.nl