1. Home
  2. /
  3. Collectie

Collectie

Onze nieuwe collectie is binnen!

Zakelijke collectie

Binnen onze collectie bieden wij voor de stijlvol geklede man ook een zakelijke collectie. Er is een ruim aanbod van diverse grote maten kostuums, pantalons en colberts.

Casual collectie

Naast de zakelijke collectie bieden wij ook sportieve en vrijetijdskleding. Binnen deze collectie is er o.a. een ruim aanbod in grote maten jeans, t-shirts en truien. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste kleding door middel van persoonlijk advies.

Overhemden

Op zoek naar overhemden en heeft u een lange of grote maat nodig? Bij Hope Special Sizes hebben wij een ruim aanbod van diverse overhemden.

Jeans

Op zoek naar jeans maar heeft u een lange of grote maat? Bij Hope Special Sizes hebben wij een grote collectie aan jeans in diverse maten.

Truien

Op zoek naar truien maar heeft u lange of grote maten nodig? Bij Hope Special Sizes hebben we een grote collectie aan truien met grote maten.

Jassen

Op zoek naar jassen maar heeft u lange of grote maten nodig? Bij Hope Special Sizes hebben we een grote collectie aan jassen met grote maten.

Vragen?

Heeft u vragen over ons assortiment of collectie? Wilt u weten wat wij momenteel op voorraad hebben? Bel dan geheel vrijblijvend naar 020-6274913 en we helpen u graag!

Hope Special Sizes
Prinsengracht 182
1016 HB Amsterdam
Tel nr: 020-6274913
E-mail: info@hopespecialsizes.nl

Menu