1. Home
 2. /
 3. Over ons

Over ons

Kwaliteit en expertise

Hope Special Sizes wilt zich daarom van anderen onderscheiden door net wat meer service, kwaliteit en expertise te bieden voor deze specifieke doelgroep. Dat alles gecombineerd met een betaalbare prijs.

Ik, Angelo de Lannoy  ben sinds 1992 werkzaam in de modebranche voor specifieke maten. Dit voor de lange en brede man en heb het vak geleerd bij kleding-speciaalzaak HIGH & MIGHTY. In de afgelopen jaren heb ik gezien waar de meeste klanten tegenaan lopen en ben van mening dat hier meer mee gedaan kan worden. Vandaar dat ik heren kledingspeciaalzaak Hope Special Sizes heb opgericht waar we grote maten kleding bieden voor de lange en brede man.

Als u nergens kunt slagen is er altijd nog Hope Special Sizes.

Onze waarden

 • Modern en trendy
  De meeste grote maten winkels worden geassocieerd met oubollige, sombere kleding zonder kleur. Daar brengen wij met onze winkel verandering in.
 • Vrolijke en kleurrijke kleding
  Lange en brede mannen willen ook vrolijke kleding met kleur. Dus volgen we de mode op de voet, heb je bij ons veel meer keuzes en veel meer kleur.
 • Extra aandacht
  Vindt u het moeilijk om ergens te slagen voor kleding? Bij ons slaagt u altijd. We geven u de service die u verdient met kledingadvies op maat.
Menu