1. Home
  2. /
  3. Retourbeleid

Retourbeleid

Hoe kan ik mijn artikel(en) retourneren?

  1. Neem contact op via info@hopespecialsizes.nl
  2. Meld het ordernummer en item nummer(s)
  3. Kies het tijdstip waarop de bestelling geleverd is

De artikelen die je hebt besteld bij Hope Special Sizes dient u binnen 14 dagen te retourneren of ruilen. De 14 dagen gaan in vanaf de datum dat op het orderformulier vermeld staat. Artikelen dienen onbeschadigd, ongebruikt, reukvrij (denk hierbij aan parfum-, rook-, kook-, of lichaamsgeur) en in de originele verpakking ,voorzien van de originele labels & aangehechte prijskaartjes te worden geretourneerd. Als wij ruiken en/of zien dat kleding is gedragen of gewassen, wordt het onmiddellijk naar u teruggestuurd.

Ruilen

Wilt u artikelen ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@hopespecialsizes.nl.

Hoe stuur ik een artikel retour ?

U kunt uw pakket retourneren via een PostNL sevicepoint of in onze winkel in Amsterdam. De kosten voor het retour sturen zijn voor uw eigen rekening. Hope Special Sizes is niet aansprakelijk voor het kwijt raken of beschadigd raken van een retourpakket. Wij adviseren u om het retourpakket aangetekend te verzenden.

Vermeld bij het retouren duidelijk uw ordernummer, artikelnummer en reden retour.

Retouradres
Hope Special Sizes
Prinsengracht 182
1016HB Amsterdam

Wanneer wordt mijn betaling teruggestort?

Wanneer wij het retourpakket en de teruggestuurde items in goede orde hebben ontvangen. Binnen 3 dagen na ontbinding storten wij het bedrag terug op uw rekening exclusief de verzendkosten. Indien u een verkeerde bestelling of incomplete artikel heeft ontvangen betalen wij de verzendkosten terug.

Menu